Witamy. Przenosimy się z innego forum, na którym wytrwaliśmy ponad 3 lata. Niestety w ciągu tego czasu trafialiśmy tam na różnych ludzi. O prawie miesiąca mamy tam bana za jakieś nieporozumienie :/ Próbowałam się kontaktować chyba z 5 modami i z adminem, ale nikt łaskawie nie raczy podjąć się odpowiedzi i wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Wcześniej zastanawialiśmy się nad odejściem, ale po tej sytuacji mam już dość. Ok. koniec marudzenia, czas przejść do ciekawszych informacji
Naszych życiorysów zamieszczać tu nie będę, jednak jeśli ktoś miałby ochotę dowiedzieć się czegoś więcej, serdecznie zapraszamy na naszą stronę:
http://shadowofwolf.yoyo.pl/
Katarama – szalony wulkan energii. Nie potrafię usiedzieć w miejscu. Jeśli nie da się połączyć to częściej wybieram towarzystwo futer niż ludzi. Uwielbiam spędzać z nimi czas w terenie i robić zdjęcia. Jednak warunki sprzętowe nie zawsze na to pozwalają.
Z grubsza o zainteresowaniach:
Psy, szkolenie psów, zoopsychologia
Medycyna Ratunkowa
Fotografowanie zwierząt
Podróże
Praca z dziećmi
Zwierzęta
Akwarystyka słodkowodna
Motoryzacja
W chwili obecnej edukuję się w szkole policealnej, na kierunku technik weterynarii.
Shadow – mix ON’ka i husky. Jest ze mną od małego. Jest moim drugim psem, jednak pierwszym, który jest tylko mój. To dzięki niemu uczę się psów, to on towarzyszy w specjalistycznym szkoleniu psa ratownika. Jest najlepszym przyjacielem, który tak jak ja uwielbia wyzwania i podróże.
Rasta – suczka znaleziona na śmietniku na terenie budowy. Po jednym telefonie znajomej z informacja, że jest szczeniak płci nie znanej potrzebujący DT. Zgodziłam się bez zastanowienia i zanim futerko dojechało do mnie już powiedziałam, że zostaje na stałe
Fakt planowałam drugiego psa, ale to nie w marcu, a dopiero jesienią. Miał to być pies-samiec rasy border collie. Rasta ma wiele cech, zarówno fizycznych jak i charakteru, które świadczą o pokrewieństwie z BC. Szacujemy jej przybycie na świat w styczniu tego roku, w związku z tym za kilka dni będziemy świętować urodzinki.
Taj – po odejściu szczurków szukałam zwierzątka, które tak jak ogonki mogło by żyć w symbiozie z psiakiem, a łatwiej by się z nimi podróżowało. Padło na tchórzofretkę. Obecnie zamieszkuje sypialnie, posłanie rozścielił sobie w łóżku, w schowku na pościel. Tam ma swoje kocyki i prześcieradła oraz ukradzione skarby Bardzo lubi kąpiele z masażem w wannie

Od psów nauczył się szczekania

Jest strasznie uparty, potrafi prawie godz. walczyć i kombinować by jakimś cudem wdrapać się na biurko i wejść do torby Uwielbia buszować w torebkach, torbach i plecakach.
Rybki – akwarium 112l profil. Pływają sobie moje ulubione „ciumkacze”- glonojady i kilka innych rybek.
Jeśli macie jakieś pytania, piszcie śmiało. Na wszystkie postaram się odp najlepiej jak potrafię.